Apple випустить MacBook Pro з корпусом з "рідкого металу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple випустить MacBook Pro з корпусом з "рідкого металу"

1233
Ноутбуки Apple MacBook Pro нового покоління можуть отримати корпус з "рідкого металу" (Liquidmetal).
Минулого тижня в Інтернеті з'явилася чутка про те, що корпус з такого ж матеріалу може отримати новий iPhone. Його з посиланням на джерело в індустрії опублікувало видання Korea IT News.
"Рідкий метал" являє собою сплав цирконію, титану, нікелю та міді, поверхня якого нагадує метал у розплавленому стані або нержавіючу сталь. Даний сплав відрізняється надвисокою міцністю, що дозволяє робити корпус більш тонким і легким без шкоди надійності пристрою.
Як пише SlashGear, у Apple існує тільки один аксесуар, виконаний з "рідкого металу" - це пристосування для відкриття слоту з SIM-картою, яка поставляється в комплекті з iPhone.
Використання корпусу з такого матеріалу, однак, може бути пов'язане з однією важливою технічною проблемою: його нездатністю пропускати радіохвилі Wi-Fi і Bluetooth. З цієї причини частина корпуса може бути закрита пластиком - в тому місці, де буде розташована антена (як у iPad), - або антена може бути винесена назовні (як в iPhone 4/4S).
Металевий корпус дозволяє істотно підвищити міцність комп'ютера і практично повністю позбавитися від деформації на вигин і крутіння, яка неминуче супроводжує пластмасові шасі.
Початок продажів нового покоління MacBook Pro очікується до кінця квітня.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас