Німецькі ЗМІ назвали рішення проводити Євро-2012 в Україні помилкою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецькі ЗМІ назвали рішення проводити Євро-2012 в Україні помилкою

802
Німецька преса називає помилковим рішення проводити Євро-2012 в Україні.
Як повідомляє УНН, видання Flensburger Tagesblatt пише: "бомбовий терор в Дніпропетровську однозначно свідчить: ситуація в Україні загрожує вийти з-під контролю. В Києві вже спекулюють, чи введе президент Янукович надзвичайний стан".
"Якщо протягом наступних днів не буде вирішальних змін, то європейська футбольна першість у червні постає перед серйозною загрозою. Зараз не можна жодному фанату радити їхати на ігри в Україну. Тому цей час для УЄФА при сприянні політиків розробити план В, щоб в разі необхідності можна було натиснути на гальма", - відзначає газета.
Також видання Westdeutsche Allgemeine Zeitung повідомляє: "Це Україна, де за якісь шість тижнів має відбутися прекрасна, блискуча велика футбольна подія. Це країна, де влада необґрунтовано переслідує свою попередницю, садить за ґрати, і, схоже, дозволяє бити. Країна, чий уряд, очевидно, не в змозі забезпечити громадську безпеку".
"Вибухи, подібні тим, які відбулися в цю п'ятницю, були і в минулому році. На цей раз теж ніхто не знає, хто за ними стоїть. Ясно одне: фанати, які захочуть поїхати на матчі Євро-2012 в Україну, не зможуть зробити цього без страху", - вважають журналісти.
Крім того, Rheinische Post зазначив, що УЄФА, віддаючи Євро-2012 Україні, закрила очі "на всеосяжну корупцію в країні, на владу політичних кланів і невирішені логістичні проблеми".
"Рішення проводити Євро-2012 в Україні було помилкою. З учорашнього дня про це знають вже трохи більше людей", - пише dw.de.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас