У Франції заарештували нерухомість Березовського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Франції заарештували нерухомість Березовського

890
Російська влада домоглася арешту майна і рахунків на понад $300 мільйонів, які перебувають за кордоном, у фігурантів гучних кримінальних справ, в тому числі бізнесмена Бориса Березовського, що проживає в Лондоні.
"За клопотанням Генеральної прокуратури РФ в закордонних державах накладено арешт на майно, здобуте злочинним шляхом, на загальну суму понад $320 млн", - йдеться в доповіді Генпрокуратури.
Зокрема, наголошується в ній, заарештовано нерухоме майно Березовського на суму близько 13 млн євро у Франції, в Швейцарії накладено арешт на кошти в сумі $300 млн якогось Нікітіна, в Україні накладено арешт на майно Михайлова на суму більше $8 млн, в Монако - на суму більше $1 млн на гроші у справі ВАТ Волготанкер.
Нагадаємо, Борис Березовський знаходиться в розшуку в РФ за звинуваченням у шахрайстві, відмиванні грошей, спробі насильницького захоплення влади з 2001 року.
З 2003 року бізнесмен постійно проживає у Великобританії як політичний біженець. За даними журналу Forbes, статки Березовського оцінюються в більш ніж 1 млрд доларів.
Як повідомлялося, 24 квітня опальний олігарх опублікував звернення до громадян РФ із закликом визнати Володимира Путіна державним злочинцем.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас