Експерт оцінив в 5 млн дол. одне місце в парламенті нового скликання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт оцінив в 5 млн дол. одне місце в парламенті нового скликання

307
Фінансовий потік з-за кордону під час виборчої кампанії в Україні складе близько $1 млрд, вважає керуючий директор Міжнародного фонду Блейзера в Україні Олег Устенко.
"Якщо є 450 місць в парламенті, виборча кампанія на одне місце оцінюється приблизно в $5 млн, то можна розраховувати на додатковий ресурс десь $2 млн", цитує експерта ЛІГАБізнесІнформ.
При цьому він припустив, що половина цих коштів буде заведена з-за кордону, тобто, додатковий приплив фінансового ресурсу в країну може становити близько $1 млрд.
Крім того, Устенко уточнив, що ця сума становить 0,5% ВВП України. "Дуже непогана цифра, враховуючи, що це 3% від наших золотовалютних резервів. Тож з цієї точки зору непогано", - сказав він.
Нагадаємо, що глава української держави Віктор Янукович, чий рейтинг після двох років при владі різко пішов вниз, заявив, що його нещодавні ініціативи щодо підвищення соціальних стандартів не пов'язані з наближенням парламентських виборів.
Зазначимо, що за підсумками виборів до Верховної Ради України, які відбудуться восени цього року, пропрезидентська Партія регіонів може втратити контроль над коаліційною більшістю в парламенті.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас