Поліцейський отримав хабар салатом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поліцейський отримав хабар салатом

265
Поліцейський зупинив на дорозі автомобіль, водій якого не був пристебнутий ременем безпеки. Співробітник інспекції пояснив, що зобов'язаний оштрафувати порушника, а також попросив його пред'явити водійське посвідчення. Виявилося, що водій, який є власником ресторану, забув документи у своєму закладі.
Пояснивши ситуацію поліцейському, власник ресторану запропонував йому з'їздити разом в заклад і забрати там документи. Поліцейський супроводжував порушника до ресторану, після чого заявив, що не буде виписувати йому штраф, якщо той пригостить його салатом з меню.
Власник ресторану погодився на запропоновані поліцейським умови, і він розпорядився подати співробітнику правоохоронних органів салат за 65 крон (трохи більше семи євро). Поліцейський поїв і не став штрафувати порушника.
Незабаром після цього власник ресторану розповів про те, що сталося своєму другові, який служить у поліції, і той у свою чергу поскаржився на свого колегу, який випросив хабар їжею. Скаргу прийняли до розгляду.
Виступаючи перед дисциплінарною комісією, поліцейський, який отримав хабар салатом, заявив на своє виправдання, що його прохання про їжу було жартом: "Але він (власник ресторану) все одно дав мені салат".
Комісія зробила зауваження поліцейському, але звільняти його не стала.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас