Тимошенко оголосила голодування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко оголосила голодування

1421
Екс-прем'єр Юлія Тимошенко, яка утримується в Качанівській виправній колонії в Харкові, оголосила голодування з 20 квітня, повідомив її захисник Сергій Власенко.
"Юлія Тимошенко оголосила голодування", - повідомив Власенко журналістам у вівторок біля стін колонії.
Захисник зазначив, що у Тимошенко на руках синяки і гематома на животі. За його словами, це результат її транспортування з колонії в ЦКЛ № 5 "Укрзалізниці" 20 квітня.
"У неї всі руки в синцях і величезна гематома на животі, яку до сих пір видно, незважаючи на те, що минуло 4 дні", - сказав Власенко.
Він спростував інформацію прокурора Харківської області Геннадія Тюріна про те, що Тимошенко відмовилася від медекспертизи.
"Судово-медичний експерт у присутності чергового лікаря, у присутності прокурора-наглядача Краснолобова, в присутності керівника медичної частини Качанівської колонії Цюри зафіксували наявність у Тимошенко тілесних ушкоджень і пообіцяли внести це в картку. Ви розумієте, що проконтролювати це Юлія Тимошенко не може", - сказав Власенко журналістам.
Він також висловив упевненість, що саме тому його протягом 2-х днів не допускали до екс-прем'єра.
"Тепер зрозуміло, чому не допускали два дні до неї захисників, чому нікого не пускали в лікарню до Тимошенко і чому Мойсеєнко (перший заступник голови МОЗ) говорить те, що вона каже", - зазначив Власенко.
За його словами, голодування Тимошенко - це протест проти того, що відбувається в країні, і того, що відбувається з нею в місцях позбавлення волі.
Захисник підкреслив, що екс-прем'єр не може вставати з ліжка.
За його словами, Тимошенко насильно госпіталізували двоє співробітників колонії під керівництвом першого заступника начальника колонії Коваленка.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас