Рекламний блок “Корисні посилання” на FINANCE.UA переїхав! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рекламний блок “Корисні посилання” на FINANCE.UA переїхав!

464
Шановні користувачі та клієнти!
FINANCE.UA дає зелене світло малому і середньому просуванню в інтернеті. Ми з радістю повідомляємо вас, що наш рекламний блок “Корисні посилання” переїхав з нижньої частини головної сторінки на клікабельне і помітне місце – тепер він розташований в більш видимій зоні зліва.
При цьому вартість розміщення посилання в цьому блоці не змінилася – вона так само складає 996 грн.! Нагадуємо, що за такої невисокої вартості ваше рекламне посилання буде у нас на головній сторінці не день, і навіть не 1 тиждень, а цілий місяць. Для порівняння – прес-реліз, який також коштує 996 грн., розміщується у нас в рубриці “Важливо” на головній сторінці лише на 1 добу.
Отож, поспішайте скористатися нашою пропозицією і розмістити інформацію про ваш бізнес, послугу або захід у нас на порталі. І пам’ятаєте – вдалий, клікабельний заголовок – гарантія високого відгуку. Звертатися з цього питання можна до Сергія Матушевича: topman@mail.finance.ua тел. +380(44)483-7-483 537-1465
Відвідуваність головної сторінки FINANCE.UA: близько 25 тисяч відвідувачів на добу, близько 80 тисяч відвідувачів на тиждень, близько 230 тисяч відвідувачів на місяць (Gemius).
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас