Розлучення Сильвіо Берлусконі може стати найдорожчим в історії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розлучення Сильвіо Берлусконі може стати найдорожчим в історії

372
Процес розлучення колишнього прем'єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі з дружиною Веронікою Ларіо, що триває вже майже три роки, схоже, добігає кінця і обіцяє стати найдорожчим в історії.
За даними видання, пара зустрілася в минулі вихідні. Берлусконі і Ларіо оголосили перемир'я у війні за поділ майна. Це було головною перешкодою для досягнення полюбовної угоди.
Ларіо, яка прожила з Берлусконі 30 років, з них 20 у законному шлюбі, вимагала залишити за нею одну із сімейних вілл під Міланом в Макеріо. Туди вона переїхала відразу після офіційного оформлення відносин з Берлусконі, на той час уже розведеного з першою дружиною, в 1990 році.
Свідком укладення цього союзу був колишній прем'єр Беттіно Краксі, який закінчив своє життя у вигнанні в Тунісі після розкриття корупції у вищих ешелонах влади в Італії. Ларіо вимагала від чоловіка-мільярдера призначити їй аліменти в розмірі 3 млн. євро на місяць - це без врахування багатомільйонного утримання розкішної вілли, передає ИТАР-ТАСС.
Протягом усіх трьох років, після подачі заяви на розлучення, приводом для чого стала скандальна історія про відвідування Берлусконі 18-річної неаполітанської дівчини Ноемі Летиції, Вероніка Ларіо, колишня актриса, яка молодша від чоловіка на 20 років, майже не з'являлася на публіці. Було тільки відомо, що вона демонстративно з'їхала з вілли Макеріо і жила в шикарному готелі в Монці, а потім в квартирі в Мілані. Саме Ларіо публічно, через відкритий лист в газету Repubblica, звинуватила чоловіка в нездоровому потягу до неповнолітніх дівчат.
Скандал про вечірки за участю десятків дівчат за викликом на іншій віллі Берлусконі в Аркорі, з приводу чого зараз йде судовий процес, вибухнув пізніше. Політик звинувачується у використанні послуг неповнолітніх повій та зловживанні службовим становищем, щоб приховати цей злочин.
Сам Берлусконі, який ще жодного разу офіційно не з'явився в залі суду у "справі Рубі", стверджує, що його вечірки мали виключно "елегантний світський характер".
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас