СМИ: Силовики проводять обшук в Sokol.ua — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СМИ: Силовики проводять обшук в Sokol.ua

4816
Співробітники силового відомства проводять обшук в офісі інтернет-магазину Sokol.ua. Про це кореспонденту ЛІГАБізнесІнформ повідомило інформоване джерело. За даними джерела, в даний момент проводиться виїмка документів в офісі магазину.
Як стало відомо, обшук проводиться в рамках розслідування кримінальної справи про шахрайство. В офісі знаходяться співробітники управління по боротьбі з економічними злочинами, повідомляє джерело.
Сайт магазину працює. Проте вчора на сайті з'явилося повідомлення про те, що в п'ятницю, 20 квітня, офлайновий магазин Сокіл на Русанівській набережній, 20 розпочне роботу з 14:00 "з технічних причин".
За деякими даними, обшук проводять співробітники податкової міліції, однак у київському управлінні податкової міліції ДПС не підтвердили і не спростували цю інформацію.
На прес-конференції в четвер представники податкової, коментуючи обшуки, пов'язані з компанією Rozetka.ua, повідомили, що працюють одночасно за кількома проектами. При цьому виявлення порушень в IT-сфері є для служби пріоритетним.
Sokol.ua є другим за величиною інтернет-магазином Уанету.
Раніше в п'ятницю податкова міліція в свєму акаунті в Facebook опублікувала схему, за допомогою якої інтернет-магазини мінімізують свої податкові зобов'язання.
Нагадаємо, 19 квітня співробітники податкової служби провели обшуки в трьох офісах і на складах компанії ТОВ Розетка УА. У відомстві повідомили, що в квітні 2012 року на підставі акта перевірки було порушено кримінальну справу за ч 3 ст. 212 КК стосовно директора підприємства ТОВ Розетка уа.
За результатами перевірки податківці встановили, що посадові особи Розетка уа шляхом оформлення безтоварності операцій з підприємствами, що мають ознаки фіктивності, нібито ухилилися від виплати ПДВ на суму понад 7 млн.грн. Порушення, на підставі яких було порушено кримінальну справу, зафіксовані в 2011 році.
На прес-конференції в четвер представники податкової міліції підтвердили, що порушення в сфері IT є одним із пріоритетних напрямків роботи.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас