Євро може подешевшати до 1,1 дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Євро може подешевшати до 1,1 дол.

Валюта
2196
Відновлення єврозони буде довгим і важким, і, хоча врешті-решт воно буде досягнуто, курс євро до долара за цей час неминуче знизиться, заявив гендиректор і голова ради директорів американської інвесткомпанії BlackRock Inc Лоренс Фінк в інтерв'ю Le Figaro.
"Євро буде змушений ослабнути, можливо, до $1,15 або навіть $1,10. Стабілізація державних фінансів в єврозоні займе роки", - вважає Фінк.
Під час торгів в четвер євро піднявся до $1,3154 з $1,3123 напередодні.
Разом з тим він додав, що вливання ліквідності у фінансову систему, зроблені Європейським центральним банком (ЄЦБ), забезпечили необхідний час для реалізації заходів, спрямованих на оздоровлення бюджетів та економіки в цілому.
Тривалим буде і післякризове відновлення в сфері нерухомості: за оцінками BlackRock, ринку Іспанії буде потрібно на це 4-6 років, і ціни на житло будуть знижуватися ще досить тривалий час, тоді як в США криза на ринку нерухомості, швидше за все, буде повністю вирішена протягом одного року.
BlackRock Inc. - Найбільша інвестгрупа світу за обсягом активів під управлінням, які на кінець березня становили $3,68 трлн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас