МЗС остаточно відмовився від Пейзажки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЗС остаточно відмовився від Пейзажки

215
Міністерство закордонних справ не стало оскаржувати рішення Окружного адміністративного суду Києва, яким визнано недійсним виділення міністерству Київською міською радою земельної ділянки під будівництво житлового будинку на Пейзажній алеї Києва. Про це Українським Новинам повідомило інформоване джерело.
"Апеляції немає, рішення вступило в силу", - сказав співрозмовник.
Джерело відзначило, що на даний момент закінчився термін, відведений на оскарження рішення суду, і з причини того, що жодна зі сторін не подала апеляцію, воно вступило в силу.
Як повідомлялося, 4 квітня Окружний адмінсуд Києва визнав недійсним рішення Київради про передачу МЗС під забудову ділянки площею 0,38 гектара на Пейзажній алеї.
Раніше Київська міська державна адміністрація звернулася до Окружного адмінсуду Києва з проханням повернути в комунальну власність ділянку на Пейзажній алеї. Київ створив робочу групу для переговорів з МЗС щодо відмови забудови Пейзажної алеї.
Міністерство висловило думку, що рішення Вищого адміністративного суду про скасування рішень судів нижчих інстанцій про заборону будівництва на Пейзажній алеї підтверджує право власності відомства на цю ділянку.
Вищий адмінсуд 13 березня скасував рішення судів нижчих інстанцій про заборону будівництва на Пейзажній алеї. Раніше декілька громадських організацій заявили, що через будівництво 7-поверхового будинку для співробітників МЗС на розі Пейзажної алеї та Десятинного провулка сквер, розташований там, може бути знесений.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас