Російське та українське підприємства домовились про спільне виготовлення двигунів для Ан-70 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російське та українське підприємства домовились про спільне виготовлення двигунів для Ан-70

312
Досягнута домовленість про створення спільного російсько-українського підприємства з виготовлення двигуна Д-27, що встановлюється на новий російський середній транспортний літак Ан-70.
"Переговори з цього питання пройшли між генеральним директором ФДУП "НПЦ газотурбобудування "Салют" Владиславом Масаловим та генеральним конструктором ДП "Івченко Прогрес" Ігорем Кравченком на міжнародному салоні "Двигуни 2012", що проходить в Москві", - сказав "Інтерфаксу-АВН" представник прес-служби "Салюту".
Він повідомив, що підписання відповідної угоди намічене на травень поточного року.
"При передачі інтелектуальних прав на двигун спільному підприємству ми готові погодитися на фінішне складання двигуна в Україні", - сказав В.Масалов.
За його словами, "повузлова кооперація також може бути переглянута". "Для нас дуже важлива прибутковість цього проекту", - зазначив генеральний директор "Салюту".
Спільне підприємство займатиметься продажем, сервісним обслуговуванням і ремонтом двигунів Д-27. Пайова участь партнерів планується на паритетних засадах.
Протокол намірів про створення спільного підприємства було підписано сторонами в листопаді 2011 року на авіакосмічному салоні Dubai Airshow - 2011.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас