Пілоти Януковича будуть їсти палтус та ікру на 280 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пілоти Януковича будуть їсти палтус та ікру на 280 тис. грн

1232
Державне авіаційне підприємство "Україна" Держуправління справами за результатами тендеру уклало угоду з підприємством "Аіро Кейтеринг Сервісіз Україна" на забезпечення екіпажів протягом 2012 року бортовим харчуванням при технічних і комісійних обльоту, тренувальних польотах.
Як пише сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель", вартість угоди склала 280 тисяч гривень.
Для екіпажів передбачено обіди, до складу яких входять гарячі страви, м'ясні, овочеві і рибні закуски, кондитерські вироби, напої. До меню також входить тpіcкa запечена з грибами і сиром, котлети "Марічка", ікра лососева, печінка тріски, палтус, ескалад тощо.
При цьому видання зазначає, що засновником "Аіро Кейтеринг Сервісіз Україна" є шведська компанія "Аіро кейтеринг сервісіз Свіден АБ".
Єдиним конкурентом цієї компанії було Державне підприємство з обслуговування офіційних заходів "Гарант-сервіс", яке разом з ДАП "Україна" належить Державному управлінню справами. Тендерна пропозиція держпідприємства, яке забезпечує делікатесами їдальні Держуправсправами, була дешевшою на 30%. Проте "Україна" без пояснення причин уклала угоду з українською "дочкою" шведської компанії.
Як відомо, ДАП "Україна" займається авіаперевезеннями вищих посадових осіб України, в тому числі і президента Віктора Януковича.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас