СБУ склала список тих, кого не пустять в Україну під час Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ склала список тих, кого не пустять в Україну під час Євро-2012

707
Служба безпеки України разом з іноземними колегами склала список осіб, яким через неблагонадійність заборонений в'їзд в Україну під час проведення Євро-2012.
Про це сьогодні на брифінгу повідомив керівник Антитерористичного центру при СБУ - перший заступник голови СБУ Петро Шатковський.
"Ті особи, яких ми власним ресурсом, завдяки нашим іноземним партнерам - спецслужбам іноземних держав, ідентифікували як причетних до тієї чи іншої терористичної організації, на сьогоднішній день їм вже заборонено в'їзд в Україну", - цитує Шатковського УНІАН.
За словами Шатковського, рішення про видворення іноземних громадян, які під час Євро-2012 вчинять правопорушення, які межують із злочином, також буде прийматися в індивідуальному порядку, на що має право перший заступник голови СБУ.
При цьому Шатковський зазначив, що процедура прийняття таких рішень "надзвичайно ретельно виписана, відповідний нормативний підзаконний акт зареєстрований у Мін'юсті".
"Для нас що іноземець, що громадянин України - перед законом рівні", - запевнив перший заступник голови СБУ, зазначивши, що стосовно українських громадян, які будуть здійснювати правопорушення, які межують зі злочином, виписані відповідні заходи, такі як роз'яснення, попередження. "Така робота проводилася і проводиться, а зараз інтенсифікована", - зазначив Шатковський.
Як вже повідомлялося, раніше Шатковський заявив, що загроза здійснення терористичних актів в Україні під час Євро-2012 мінімальна.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас