Податківці заявили, що перевіряють канал ТВі за вказівкою слідчого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податківці заявили, що перевіряють канал ТВі за вказівкою слідчого

571
Державна податкова служба (ДПС) проводить позапланову податкову перевірку телеканалу ТВі за постановою слідчого. Про це йдеться в повідомленні ДПС Києва.
"Зазначена перевірка проводиться за постановою слідчого з метою встановлення істини в кримінальній справі, порушеній органами прокуратури, яка розслідується слідчими, підпорядкованими Міністерству внутрішніх справ", - сказано в повідомленні.
У документі вказано, що податковим кодексом визначено, що однією з підстав для проведення перевірки є отримана податковим органом постанова слідчого, винесена відповідно до закону в кримінальних справах, які перебувають в їх провадженні.
"При цьому звертаємо увагу, що отримана постанова є обов'язковою до виконання. Ухилення від виконання постанови слідчого тягне за собою відповідальність згідно із законом", - підкреслили в податковій.
Податківці також попередили, що "у разі недопущення до перевірки працівників органів ДПС, вони будуть діяти згідно з вимогами законодавства".
Раніше гендиректор ТВі Микола Княжицький заявив про тиск на телеканал з боку податкових органів і попросив МВС і податкову службу розібратися з цими "переслідуваннями".
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас