В Англії оголосили нагороду в 16 мільйонів дол. за упіймання Обами і Буша-молодшого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Англії оголосили нагороду в 16 мільйонів дол. за упіймання Обами і Буша-молодшого

1382
Лейбористська партія призупинила членство британського парламентарія-мусульманина, який запропонував винагороду в 16 млн. доларів за упіймання Джорджа Буша і Барака Обами.
Партія вимагає розглядів після публікації в англомовній пакистанській газеті Express Tribune інтерв'ю з Ахмедом, в якому британський політик пояснював свій "план затримання Обами" бажанням "гідно відповісти" на призначену американським урядом нагороду в 10 млн. доларів за інформацію про Хафіза Мухаммада Саїда - лідера радикальної ісламістської організації "Лашкар-е-Тайба" ("Легіон правовірних"), що базується в Пакистані.
Хафіз Саїд звинувачується міжнародним співтовариством у скоєнні нападу на індійський мегаполіс Мумбаї в листопаді 2008 року, коли в результаті терористичної атаки були вбиті 165 мирних жителів.
Раніше пакистанська газета Express Tribune повідомила, що Назір Ахмед оголосив багатомільйонну винагороду за упіймання Барака Обами і Джорджа Буша-молодшого. Таким чином британський політик висловив невдоволення полюванням на лідера угруповання "Лашкар-е-Тайба Хафіза Мухаммада Саїда, яке почала влада США, передає Новий регіон.
"Якщо США можуть обіцяти 10 млн. доларів за упіймання Хафіза Саїда, то я маю право оголосити нагороду в 10 млн. фунтів за президента Обаму і його попередника на цій посаді - Джорджа Буша-молодшого", - заявив Назір Ахмед на прийомі в його честь.
При цьому британський лорд пообіцяв виплатити винагороду, навіть якщо для цього йому доведеться розпродати все своє майно.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас