У податковій обіцяють виводити бізнес з тіні, а не вводити нові податки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У податковій обіцяють виводити бізнес з тіні, а не вводити нові податки

Казна та Політика
568
Державна податкова служба (ДПС) України має намір збільшити відрахування до державного бюджету країни за рахунок детінізації економіки, а не збільшення фіскального навантаження. Про це повідомив глава відомства Олександр Клименко.
"Ми говоримо виключно про детінізацію, за рахунок якої зможемо отримати додаткові кошти. Який це буде обсяг і як вони розподіляться, це вже питання до міністра фінансів. Свої аналітичні прогнози ми надали", - сказав він.
Як повідомлялося, Верховна рада 13 квітня прийняла запропоновані урядом зміни до держбюджету-2012 про реалізацію соціальних ініціатив президента України Віктора Януковича.
Зокрема, доходи і видатки держбюджету збільшено на 33,35 мільярда гривень - відповідно до 366,17 мільярда гривень і 391,36 мільярда гривень, при цьому граничний розмір дефіциту не змінився. Доходи загального фонду збільшені на 28,8 мільярда гривень.
Уряд, зокрема, підвищив прогноз імпортного ПДВ у поточному році на 14 мільярдів гривень, внутрішнього ПДВ - на 2,6 мільярда гривень, податку на прибуток - на 3,4 мільярда гривень, плати за адміністративні послуги - на 1,5 мільярда гривень.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас