Мельниченко готовий оприлюднити плівки, які стосуються вбивства Щербаня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мельниченко готовий оприлюднити плівки, які стосуються вбивства Щербаня

Кримінал
3853
Колишній майор державної охорони Микола Мельниченко заявив, що знає подробиці справи про вбивство народного депутата Євгена Щербаня і готовий оприлюднити всі наявні в нього матеріали. Про це Мельниченко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.
"В кабінеті Кучми про це вбивство Щербаня говорили. Я готовий надати всю наявну в мене інформацію, в першу чергу, синові Щербаня, щоб він знав правду про вбивство батька, якою б вона не була", - написав екс-майор.
Також він зазначив, що готовий "надати цю інформацію ГПУ, адвокатам Тимошенко. А в разі згоди (бажано ГПУ) хоча б однієї зі сторін я готовий її оприлюднити".
Крім того, Мельниченко закликав охочих допомогти йому розшифрувати записи. "Я готовий оприлюднити всі! Хто готовий технічно в цьому допомогти? Потрібен ресурс, на якому оприлюднювати, а також люди, які допоможуть розшифровувати", - зазначив екс-майор.
Нагадаємо, народний депутат і бізнесмен Євген Щербань був убитий в 1996 році в аеропорту Донецька. Напередодні син убитого Руслан Щербань передав Генпрокуратурі документи про можливу причетність до цього злочину Юлії Тимошенко і Павла Лазаренка.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас