Покупці пожартували, запропонувавши купити машину Меркель за 130 тисяч євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Покупці пожартували, запропонувавши купити машину Меркель за 130 тисяч євро

302
За кілька хвилин до закінчення інтернет-аукціону на сайті ebay оголошення про продаж автомобіля канцлера Ангели Меркель зняли з торгів через відсутність серйозних пропозицій.
Про це повідомляє газета Bild, пердает РИА Новости.
Ціна 22-річного автомобіля Volkswagen Golf, що належав раніше канцлеру Німеччини Ангелі Меркель, зі стартової ціни у 10 тисяч євро за день до закінчення аукціону піднялася до 129,995 тисячі євро. Аукціон мав закінчитися о 14.00 (15.00 за Києвом), однак, як повідомляє видання, керівники сайту незадовго до цього часу прибрали з сайту оголошення про продаж.
"Ми видалили пропозицію", - сказала прес-секретар сайту Леоні Бехтольд. За її словами, з 130 пропозицій про купівлю жодна не була серйозною, потенційні "покупці" просто розважалися.
Як повідомила представник ebay, власник машини збирається в найближчі вихідні зробити нову пропозицію, однак тепер буде складений список потенційних покупців з тим, щоб відсіяти несерйозні пропозиції.
Автомобіль білого кольору на фотографіях виглядає доглянутим, пробіг тридверного Volkswagen - 190 тисяч кілометрів. Як пише Spiegel, нинішній власник машини отримав її у власність близько року тому з ушкодженнями кузова. Коли він побачив документи, то повністю відремонтував, вичистив і пофарбував автомобіль.
Як було сказано в оголошенні, у власності Меркель машина перебувала з 1990 по 1995 рік, потім власником автомобіля став чоловік Меркель Йоахім Зауер, а в 1996 році машину продали.
За часів НДР у Меркель був автомобіль "Трабант", а її першою машиною після об'єднання Німеччини став саме Volkswagen Golf. Любов канцлера саме до цієї марки автомобіля відома, в родині Меркель і зараз є Volkswagen Golf, однак водить її чоловік Ангели Меркель. Сама Меркель пересувається на службовому броньованому Audi.
Як повідомляють місцеві ЗМІ, сім років тому за рекордну суму в 188 тисяч 938 євро 88 центів був проданий Volkswagen Golf, який раніше належав понтифіку Бенедикту Шістнадцятому.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас