ПР запевняє, що всі поправки до бюджету економічно обґрунтовані — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПР запевняє, що всі поправки до бюджету економічно обґрунтовані

Казна та Політика
104
Зміни, внесені в четвер до Державного бюджету на 2012 рік, економічно обґрунтовані.
Про це заявив депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов, якого цитує прес-служба Партії регіонів.
Парламентарій повідомив, що за розрахунками за 1 квартал 2012 року йде перевиконання надходжень до дохідної частини бюджету.
"За моїми оцінками, розраховуємо отримати доходів на додану вартість від ПДВ з імпорту до 15 мільярдів гривень", - розповів він.
"Якщо говорити про інші джерела, ми бачимо, що збільшився податок на прибуток підприємств, що працюють прибутково, і ми бачимо, що до кінця року сума перевиконання доходів по стягненню доходів на прибуток підприємств, що працюють прибутково, складе на рівні 3,6 мільярда гривень", - додав Лук'янов.
"Разом з тим повинен зрости податок на додану вартість на 2,6 мільярда гривень. Також ми бачимо, що додатково доходи від державних послуг складуть 1,8 мільярда гривень, також очікується 6,5 мільярда гривень додаткових надходжень від договорів про поділ продукції з іноземними компаніями, які працюють на території України", - зазначив він.
Таким чином, за словами депутата, якщо додати тільки ці статті, пов'язані з економічною активністю, то вже виходить близько 28-30 мільярдів гривень.
"Якщо ми ще візьмемо доходи спецфонду, то ми очікуємо отримати там до 5 мільярдів гривень. Отже, всі цифри, закладені в бюджет, носять економічно обґрунтований характер", - резюмував "регіонал".
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас