Соболєв: Пенсіонерам кинули 100 гривень, а Януковичу 100 млн. на додаткові перельоти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Соболєв: Пенсіонерам кинули 100 гривень, а Януковичу 100 млн. на додаткові перельоти

223
Депутат від фракції БЮТ-Батьківщина Сергій Соболєв розкритикував зміни до бюджету, схвалені напередодні парламентською більшістю.
"У цю ніч було ухвалено рішення щодо бюджету, де замість ґрунтовного розгляду питання соцдопомоги, замість підвищення мінімальних пенсій, мінімального прожиткового рівня, фактично проголосували за те, щоб пенсіонерам кинути по 100 гривень, а президенту, прем'єру, Литвину - 100 мільйонів на додаткові перельоти літаками, майже 500 мільйонів на додаткове забезпечення Управління справами. Це такий цинізм, який підтверджує, що, дійсно, вчора було очищення, яке показало, що коштує нинішня влада, у якої немає ні совісті, ні будь-якого морального права називатися владою", - заявив депутат, передає Цензор.нет.
Нагадаємо, 12 квітня Верховна Рада внесла запропоновані урядом зміни до державного бюджету на 2012 рік щодо реалізації соціальних ініціатив президента Віктора Януковича.
За відповідний закон в четвер увечері проголосував 271 депутат з 400. Не голосувала за законопроект тільки фракція "БЮТ-Батьківщина".
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас