Німецький лікар: Тимошенко потрібно лікувати декілька місяців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецький лікар: Тимошенко потрібно лікувати декілька місяців

412
Лікування колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко вимагатиме кількох місяців.
Про це журналістам в харківському аеропорту заявив глава правління німецької клініки "Шаріте" Карл Макс Айнхойпл.
"Я вважаю, що на лікування потрібно декілька місяців, оскільки її хвороба триває понад півроку", - цитує медика Інтерфакс-Україна.
Він також повідомив, що після відвідин ЦКЛ № 5 "Укрзалізниці", де пропонується лікувати Тимошенко, німецькі лікарі планують відвідати та оглянути саму ув’язнену в Качанівській колонії.
"Ми відвідаємо пані Тимошенко і складемо думку про її стан. Ми обговоримо стан здоров'я Юлії Тимошенко з тими, з ким вона дозволить", - розповів глава правління клініки.
При цьому він не зміг відповісти на запитання, чи дозволяє стан здоров'я Тимошенко бути присутньою на засіданні суду. "Ми не можемо сказати, чи може вона бути присутньою в суді, оскільки бачили її багато тижнів тому. Той стан, який був (в середині лютого, коли німецькі лікарі її оглядали), не дозволив би брати участь в судовому процесі в умовах німецької судової системи", - зазначив лікар, додавши, що Тимошенко відчуває сильний біль.
За його словами, висновок про те, чи підходить ЦКЛ № 5 для лікування Тимошенко, буде зроблено протягом кількох днів і передано в письмовій формі.
Зі свого боку перший заступник міністра охорони здоров'я України, голова міжнародної медичної комісії Раїса Мойсеєнко зазначила, що в ЦКЛ № 5 створені всі умови для виконання рекомендацій міжнародної медкомісії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас