Довгий придумав, де взяти кошти на ремонт шкіл і лікарень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Довгий придумав, де взяти кошти на ремонт шкіл і лікарень

202
Депутат Київради Олесь Довгий звернувся до колег з пропозицією спільно спрямувати кошти на ремонт шкіл і лікарень в Дніпровському районі столиці, пише "Сегодня".
За його словами, депутатам Київради на роботу з виборцями і підготовку проектів рішень з бюджету щорічно виділяються 52 мільйони 245 тисяч гривень. Видаткова частина на одного депутата складає майже 340 тисяч. Ще 28,5 тисячі гривень на місяць депутат може направити на поточний ремонт внутрішньоквартальних доріг, житлового фонду, вуличне освітлення і на надання індивідуальної матеріальної допомоги. Для раціонального використання цих коштів, Довгий ініціював проект ремонту приміщення шкіл або лікарень в Дніпровському районі вскладчину. Він планує заручитися підтримкою депутатів Київради, щоб зібрати кошти і передати їх райдержадміністрації.
"Цими комунальними об'єктами користуються майже всі жителі району. Ні лікарня, ні школа не можуть заробляти. Один депутат не може своїми силами відремонтувати великі об'єкти, треба кооперуватися", - говорить Довгий.
За його словами, депутати і вони особисто зможуть проконтролювати, як держадміністрація буде використовувати кожну гривню. "Наприклад, кошти можна направити на ремонт дитячих поліклінік на вулицях Тичини і Луначарського. Або 128-ї школи на Окіпної та 42-ої на Хорольській, які знаходяться прямо біля будівельних котлованів. І явно гроші не виявляться зайвими для сто дев'яносто п'ятої школи на Березняках, де через пошкодження даху санстанція закрила спортзал", - зазначив Довгий.
У Дніпровському районі в колишнього секретаря Київради працюють чотири громадські приймальні. За останні п'ять років в них звернулися понад 10 тисяч жителів району з проханням про вирішення різних соціальних і комунальних проблем.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас