Лакшмі Міттал відмовився від дивідендів "ArcelorMittal Кривий Ріг" за 2011 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лакшмі Міттал відмовився від дивідендів "ArcelorMittal Кривий Ріг" за 2011 рік

464
ПАТ "ArcelorMittal Кривий Ріг" (АМКР, Дніпропетровська обл.) відмовилося від нарахування дивідендів за підсумками роботи підприємства в 2011 році, незважаючи на отриманий чистий прибуток у розмірі 2,1 млрд грн.
Прийнято рішення використовувати чистий прибуток, отриманий за результатами фінансово-господарської діяльності в 2011 році, на розвиток виробництва і відрахування в резервний фонд товариства, йдеться в повідомленні компанії за підсумками річних зборів акціонерів, що відбулися в четвер.
АМКР нагадує, що його чистий прибуток у минулому році зріс на 80%, або 934 млн грн, чистий дохід збільшився на 23% - до 28,9 млрд грн, а валовий прибуток - на 43%, до 6,4 млрд грн.
Нагадаємо, що вчора власник і глава найбільшої сталеливарної компанії світу ArcelorMittal Лакшмі Міттал відвідав свій меткомбінат в Кривому Розі. На зустрічі з керівництвом індійський бізнесмен вказав на дві проблеми, які існують на підприємстві: логістика поставок і корупція при реалізації продукції.
ДОВІДКА
"ArcelorMittal Кривий Ріг" - найбільший в Україні виробник сталевого прокату. Спеціалізується на випуску довгомірного прокату, зокрема, арматури і катанки.
Корпорація Mittal Steel придбала 93,02% акцій ВАТ "Криворіжсталь" на відкритому конкурсі 24 жовтня 2005 року за 24,2 млрд грн при стартовій ціні 10 млрд грн, після чого меткомбінат був перейменований в "Mittal Steel Кривий Ріг", пізніше - в "ArcelorMittal Кривий Ріг".
У власності ArcelorMittal Duisburg GmbH (ФРН) перебуває понад 95% акцій підприємства.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас