Лазаренко може втратити особняк у Каліфорнії через несплату податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лазаренко може втратити особняк у Каліфорнії через несплату податків

297
Екс-прем'єра Павла Лазаренка чекає запит від податкових колекторів з округу Марін в Каліфорнії. Про це повідомляє місцева газета Marin Independent Journal, передає "Українська правда".
Лазаренко винен 2,1 мільйона доларів податків і пеню за прострочення сплати за будинок, який стоїть на 11 акрах за адресою 100 Obertz Ln Novato, в Каліфорнії. У разі якщо до 17:00 четверга Лазаренко не сплатить податки на нерухомість за 2011-2012 роки, сума боргу зросте ще. За несплату податку нараховується 10% пені.
Керівник департаменту фінансів у міському адміністративному центрі Рой Гівен говорить, що компанія Dugsbery Inc, через яку Лазаренко купив будинок, є найбільшим порушником закону в Марін.
Рахунок, який повинен сплатити Лазаренко, включає в себе 894 тисячі 407 доларів податку, 997 тисяч 824 долари пені за несвоєчасну сплату податку, а також 129 тисяч доларів податку за дві сусідні ділянки. "Я б хотів, щоб ці люди передзвонили мені в офіс, щоб домовитися про план виплат", - сказав Гівен і додав, що дуже важко було зв'язатися з Лазаренком, оскільки він у в’язниці.
Гівен підкреслив, що в разі, якщо сума не буде виплачена, у серпні доведеться виставляти будинок на продаж за несплату податку.
Видання також пише, що Лазаренко придбав цей будинок за 6,75 мільйона доларів. У будівлі 9 спальних кімнат, 9 ванних кімнат і два вертолітні майданчики, п'ять псарень, банкетний зал, гранітна підлога, інкрустований міддю, і золоті ручки на дверях. До Лазаренка цей будинок знімав актор Едді Мерфі.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас