Дослідження: Щастя робить людей бідними — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дослідження: Щастя робить людей бідними

5678
Люди, які в юності вважають себе щасливими, пізніше мають нижчий рівень доходу, ніж їх менш задоволені життям однолітки, повідомляють ФІНАНСИ bigmir) net.
Стаття під назвою Надто багато щастя може зробити вас нещасним з результатами дослідження психолога Едварда Дінера з'явилася в газеті Washington Post.
Дінер і його колеги почали опитування молодих американців ще в 1976 році. Як виявилося, ті, хто в студентські роки вважали себе абсолютними щасливчиками, до 30-річного віку заробляли в середньому на 3500 доларів менше від тих, хто був менш задоволений своїм життям.
Вчений припускає, що люди з першої групи рідше відчувають необхідність змінювати роботу та отримувати додаткову освіту, а тому їхній дохід в основному нижчий. До того ж, як показує дослідження, задоволені життям люди частіше йдуть з університету, так і не отримавши диплом.
Раніше повідомлялося, що половина працюючих українців вважає свою кар'єру вдалою (12% відповіли, що їхня кар'єра "однозначно успішна", 38% - "скоріше успішна кар'єра"). У той же час понад чверть опитаних незадоволені своєю кар'єрою (21% "швидше незадоволені" і 5% - "однозначно незадоволені").
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас