Верховна Рада сьогодні розгляне зміни до держбюджету на 2012 р — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Верховна Рада сьогодні розгляне зміни до держбюджету на 2012 р

Казна та Політика
217
Верховна Рада України сьогодні, 12 квітня розгляне зміни до держбюджету. Про це на погоджувальній раді заявив голова ВР Володимир Литвин.
За словами Литвина, Кабінет міністрів наполягає на змінах у зв'язку з соціальними ініціативами Президента. Зазначимо, що сьогодні депутати продовжать розглядати КПК. Також повідомлялося, що сьогодні може бути призначений глава рахункової палати.
Нагадаємо, що 7 березня Президент України Віктор Янукович запропонував чотири напрямки подальшої реалізації соціальної реформи. Президент запропонував відновити принцип соціальної справедливості, комплексно перетворити підхід до оплати праці, стягування податків і соціального страхування, модернізувати сферу соціального забезпечення. Також держава повинна сприяти ефективній зайнятості.
Кабмін на реалізацію ініціатив Януковича передбачив 18,2 млрд грн. Про це йдеться в урядовому законопроекті № 10317 "Про державний бюджет України на 2012 рік" (щодо вирішення соціальних питань).
Доходи державного бюджету на 2012 р. пропонується збільшити на 33,3 млрд грн, у тому числі загального фонду на 28,7 млрд грн, спеціального фонду - на 4,6 млрд грн.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас