Опитування: 96% українців святкуватимуть Великдень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опитування: 96% українців святкуватимуть Великдень

263
Згідно з результатами дослідження, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг", абсолютна більшість опитаних святкуватимуть цього року Великдень.
Свято Пасхи - одне з наймасовіших в Україні і несе однозначний об'єднуючий ефект: його збираються святкувати як літні люди, так і молодь; як на Заході, так і на Сході; віруючі як Московського, так і Київського патріархатів; прихильники Партії регіонів і Батьківщини, йдеться в повідомленні.
77% опитаних планують піти до церкви на Великдень, в т.ч. 38% - планують в першу чергу відвідати богослужіння, а 39% - освятити Великодній кошик.
7% опитаних дотримуються Великого посту весь період, ще 11% - лише в окремі дні. 15% - намагаються поститись, але не завжди виходить, ще 5% - хотіли б, але не дозволяє здоров'я. 60% - точно не дотримуються посту.
У період посту опитані найчастіше готові відмовитися від їжі тваринного походження (70%), менше - від споживання алкоголю і сигарет (58%), розважальних заходів та урочистостей (50%) та вживання нецензурних слів (40%). Практично не готові відмовитися від перегляду розважальних телепрограм (20%) і інтимних стосунків (19%).
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас