Портал Eх.ua все ще не отримав свої сервери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Портал Eх.ua все ще не отримав свої сервери

454
Адміністрація ресурсу EX.UA все ще не домоглася від Міністерства внутрішніх справ повернення вилученого обладнання. Як повідомляє ЛІГА.Бізнес, контент на ресурсі поступово відновлюється.
"Юридичну позицію ми не змінювали. Ми домагаємося від МВС, щоб вони повернули обладнання", - повідомив юридичний представник EX.UA, керуючий партнер Юскутум Артем Афян.
Нещодавно на ресурсі були розміщені поради щодо відновлення контенту. "Якщо у вас є такий же файл, який на Ексі в даний момент недоступний, то при завантаженні його на ресурс всі копії даного файлу миттєво стануть доступними (навіть не ваші), а в вашу статистику ("Моя сторінка") буде додано +1 у колонці "Відновлено", - йдеться в повідомленні адміністрації ресурсу.
Після завантаження файл можна видалити, його копії будуть залишатися на ресурсі. Файл не обов'язково може бути публічним. Даний метод рекомендують використовувати для відновлення частини інформації, поки деякі файли недоступні.
Нагадаємо, домен EX.UA був заблокований за поданням слідчого 31 січня 2012 року. В той же день МВС повідомило про те, що пройшов обшук з вилученням комп'ютерної техніки.
Домен був розблокований 2 лютого, коли слідство відкликало своє подання. Як повідомили в Microsoft раніше, компанія не подавала скарги на сайт в правоохоронні органи.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас