Путін: Вступ до СОТ допоможе РФ модернізувати економіку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін: Вступ до СОТ допоможе РФ модернізувати економіку

Казна та Політика
131
Поліпшення конкурентних умов у Росії після вступу країни до Світової організації торгівлі (СОТ) буде сприяти модернізації вітчизняної економіки, вважає прем'єр-міністр РФ Володимир Путін. "Я розраховую на те, що збільшення конкуренції підштовхне модернізацію нашої економіки", - сказав він, виступаючи в Держдумі зі звітом про роботу уряду РФ в 2011 році.
На його думку, входження до СОТ необхідно Росії для оновлення виробничих потужностей. "Нам не модернізувати нашу економіку без вступу до СОТ... Поки реальної конкуренції (російські виробники) не відчують - не будуть вкладатися в модернізацію", - зазначив прем'єр.
Він визнав, що низка російських галузей в короткостроковій перспективі можуть постраждати при вступі в цю організацію, але запевнив, що уряд шукає інструменти захисту ключових галузей, таких як сільське господарство, автопром, виробництво сільгосптехніки. "Звичайно, я з вами згоден, тут є питання, але потрібно найактивнішим чином, і зараз ми цим займаємося, шукати інструменти їх захисту на якийсь період часу", - сказав Путін.
За матеріалами:
Вести.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас