Депутат Ради Шепелев заперечує причетність до розкрадання 315 млн гривень рефінансування НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депутат Ради Шепелев заперечує причетність до розкрадання 315 млн гривень рефінансування НБУ

380
Депутат Верховної Ради Олександр Шепелев (позафракційний) заперечує причетність до справи про розкрадання державних коштів рефінансування Національного банку на суму 315,3 млн гривень.
Про це він сказав Українським Новинам.
"Я заперечую всі обвинувачення в причетності до розкрадання коштів НБУ", - сказав Шепелев.
Він допускає, що обвинувачення на його адресу могли бути спробою дати новий інформаційний привід, щоб відволікти увагу ЗМІ від інформації про те, що колишній голова спостережної ради банку "Європейський" (Київ) Павло Борулько, що підозрюється в розкраданні 620 млн гривень державних коштів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб звинуватив співробітників СБУ у вимаганні.
Шепелев додав, що раніше з такими звинуваченнями на його адресу також виступав екс-голова СБУ Валентин Наливайченко, однак пізніше спецслужба вибачилася перед ним.
З його слів, зараз він перебуває в Києві й виїжджати за кордон не має наміру.
Крім того, він має намір звернутися до керівництва СБУ із проханням надати пояснення з цього приводу.
Як повідомляло агентство, Служба безпеки України називає Шепелева підозрюваним у справі про розкрадання державних коштів рефінансування Національного банку на суму 315,3 млн гривень.
Наприкінці березня СБУ порушила справу проти власника банків "Європейський", "Національний стандарт" й "Володимирський" Павла Борулька, який за попередньою змовою із Шепелевим в 2009 році організував розкрадання цих коштів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас