Євродепутат: Тимошенко і Луценка можна звільнити — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Євродепутат: Тимошенко і Луценка можна звільнити

Кримінал
2064
Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко може бути звільнена в результаті подання касації, а колишній керівник МВС Юрій Луценко - апеляції.
"Найближчі можливі юридичні можливості в випадку Луценка це апеляція, а у випадку Тимошенко - касація", - заявив у Варшаві євродепутат Павло Коваль (група Європейських консерваторів і реформістів, ECR). Він також додав, що в цій ситуації для обох ув'язнених політиків необхідною була б "політична підтримка".
Крім того, Коваль підкреслив, що всім політичним силам в Україні зрозуміло, що "справа з ув'язненими опозиціонерами не є закритою, а є елементом, який враховується в контексті Угоди про асоціацію України з ЄС".
Євродепутат нагадав, що Тимошенко і Луценко під час зустрічей з ним найважливішою справою називали осінні парламентські вибори в Україні і просили не звертати особливої уваги на гуманітарні аспекти свого перебування у в'язниці.
Нагадаємо, що 5 квітня євродепутат Коваль зустрівся в Качанівській колонії Харкова з Юлією Тимошенко, а 6 квітня у Лук'янівському СІЗО - з Юрієм Луценком.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас