Порошенко має намір відвідати Росію в квітні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко має намір відвідати Росію в квітні

Аграрний ринок
143
Міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко має намір у квітні відвідати Росію для зустрічей із владою, у тому числі для врегулювання питання експорту до Росії української молочної продукції.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Мінекономіки.
"Перші результати вирішення питання очікуються після візиту міністра Петра Порошенка до Російської Федерації, який заплановано на квітень місяць", - сказано в повідомленні.
При цьому на зустрічі з представниками молокопереробних підприємств у вівторок Порошенко зазначив, що досягнуті з російською стороною під час переговорів у Києві домовленості щодо контролю якості української експортованої молочної продукції, виконуються, зокрема, погоджені раніше графіки перевірок дотримуються, українські підприємства надають всю необхідну документацію, вирішується питання про узгодження спільних лабораторій з контролю якості української продукції, яка експортуватиметься на російські ринки.
Міністр підкреслив, що обладнання молокопереробних заводів дозволяє українській продукції відповідати вимогам і стандартам Росії, і необхідно лише врегулювати технічні питання.
Як повідомляло агентство, в квітні Україна і Росія домовилися про зняття обмежень на експорт сирів українського виробництва на російський ринок після опрацювання зауважень Федеральної служби Росії з нагляду у сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини ("Росспоживнагляд") українськими підприємствами.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас