На Андріївському спуску чистять місце для 10-15 нових будинків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Андріївському спуску чистять місце для 10-15 нових будинків

Нерухомість
2031
На Андріївському узвозі готують будівельні майданчики для нових будівництв. Про це розповів депутат Київської ради, голова комісії Київради з питань культури і туризму Олександр Бригінець.
Як повідомляє УНН, за його словами, до цих пір люди купували земельні ділянки, але будувати нічого не могли, оскільки були дуже слабкі комунікації. "Сьогодні проводять дуже потужні комунальні мережі, і таким чином офісні, готельні, ресторанні, торгові центри - все це можна спокійно будувати", - сказав він.
"Будинки, які знесли, географічно розташовані за будівлею театру "Колесо", це частина фабрики "Юність", де Ахметов збирається побудувати "Андріївський Plaza". Звичайно, з юридичної точки зору у них все правильно, але з моральної точки зору будувати щось на Андріївському узвозі - це злочин проти Києва. Це територія заповідника "Старий Київ". Там діє багато обмежень. Там повинні бути тільки певні узгоджені об'єкти. Але все це робиться з порушенням закону. А ви знаєте, що наші закони, як дишло", - зазначив депутат.
Депутат Київради також повідомив про "ще одну неприємність, яка сталася напередодні". "Поставили будівельний паркан навпроти музею Булгакова. Це величезний пустир між 12 і 18 будинками, і там будуть будувати величезний готель. Сьогодні це 5-поверховий паркан, і що там відбувається, ніхто не може сказати. Поруч 18 будинок, який теж буде знесено, а на його місці побудують офісний центр. Художники, які там працюють, будуть виселені, і їм уже дають інші майстерні", - говорить Бригінець.
"Далі, з 36 будинку, теж художники будуть виселені, а київська влада хоче його продати на аукціоні. Далі, навпроти музею Кавалерідзе, є поляна, де раніше відбувалася торгівля. Людям, які орендували це місце для торгівлі, у продовженні терміну оренди відмовлено, а це означає, що там скоро теж почнеться забудова. Далі, на розі Андріївського узвозу та Боричевого току, де порожня поляна, теж буде побудований офісний центр. З іншого боку Боричевого току, теж поряд з Андріївським спуском, буде побудований чи то громадський, чи то будинок для населення, і це - ніхто не знає. Взагалі на Андріївському узвозі, так чи інакше найближчим часом буде побудовано від 10 до 15 нових будинків", - зазначив Бригінець.
За його словами, повністю підтверджується те, що зараз - це не просто реконструкція комунальних мереж, а це дійсно підготовка будівельних майданчиків для нових будівництв.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас