Microsoft збудує новий датацентр у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft збудує новий датацентр у США

273
Microsoft планує будівництво нового датацентру, який цього разу розташується в місті Шайєнн (шт. Вайомінг, США). Про це повідомляє CyberSecurity.
Цей датацентр не буде великим, але в його будівництво планується інвестувати приблизно 112 млн доларів. На першому етапі тут працюватимуть всього 17 осіб, але потім персонал буде збільшений до 40 осіб. Зараз корпорація виходить з того, що датацентр запрацює через рік.
В Microsoft поки не говорять, які саме сервіси планується розмістити в новому датацентрі, проте в корпорації говорять, що даний ЦОД буде обслуговувати переважно клієнтів корпорації, які проживають на північному заході США і в Канаді.
На сьогодні у Microsoft працюють вже досить багато датацентрів в США, зокрема в Квінсі (Вашингтон), в Чикаго (Іллінойс), в Сан-Антоніо (Техас) і в Південній Вірджинії. Також у корпорації є датацентр у Дубліні (Ірландія).
Як бонус за будівництво датацентру в штаті Вайомінг керівництво штату дало корпорації податкові послаблення на 10 млн доларів.
Нагадаємо, що у великі датацентри Microsoft інвестує приблизно по 500 млн доларів. Крім того, недавно компанія оголосила про плани щодо вкладення 130 млн доларів у розширення дублінського датацентру.
За матеріалами:
Мінфін.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас