Глава АУБ: Дії НБУ штовхають мене в політику — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава АУБ: Дії НБУ штовхають мене в політику

788
Керівництво Асоціації українських банків поки в політику не збирається, але такої можливості не відкидає. Таку думку в коментарі FINANCE.UA висловив Президент АУБ Олександр Сугоняко.
"НБУ вже неофіційно заявив, що наші дії - політичні. Станом на сьогодні, і коли ми готували аналітичну записку (з критикою дій НБУ - ред.), я не є членом жодної партії, в жодному окрузі я не заявився як кандидат. В англійській мові слово "політика" означає дві речі. Одна - це та політика, що стосується влади, а інша - це управління. І з цієї точки зору наші заяви політичні. Що з цього вийде - я не знаю. Вони штовхають мене в політику. Може й піду", - зазначив Сугоняко.
Нагадаємо, 27 березня інформаційне поле фінансової сфери було буквально підірвано прес-конференцією президента АУБ Олександра Сугоняко. На ній він жорстко розкритикував діяльність Національного банку. Далі були різні припущення ЗМІ на предмет того, навіщо АУБ такі різкі випади в бік Нацбанку. Поки "гарячими" є дві версії: АУБ дійсно не знає, як впливати на НБУ, або керівництво АУБ збирається на вибори від опозиції.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас