ЗМІ: У сім'ї Ющенка забирають ділянку на Андріївському узвозі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ: У сім'ї Ющенка забирають ділянку на Андріївському узвозі

594
Влада Києва хоче забрати у сім'ї екс-президента Віктора Ющенка ділянку на Андріївському узвозі.
За інформацією газети Сегодня, цю ділянку колись виділили компанії "Сулла" під будівництво 5-поверхового будинку з галереєю мистецтв, рестораном і віп-апартаментами.
За компанією стоїть брат екс-президента Віктора Ющенка - народний депутат Петро Ющенко. "Уже кілька років там ніхто нічого не робить, стоїть страшний паркан. А вони просять оренду ще на 7 років, тому що шукають інвестора", - сказав заступник голови КМДА Михайло Кучук.
Помічник Петра Ющенка повідомила, що вперше чує про те, що ділянку будуть забирати. "Ми не знаємо, а ви вже знаєте. Все, що там заплановано, буде побудовано", - сказала помічник.
Також ще кілька скандальних будівництв остаточно зупинені.
На території Олександрівської лікарні компанія "Житлобуд" не будуватиме висотку.
Від землі вона відмовилася добровільно. Однак, за словами одного з активістів-захисників Вадима Березовського, "Житлобуд" продовжує судитися за цю ділянку.
За рішенням суду повернули кілька скандальних ділянок на Жуковому. Вони виділялися нібито для житлокооперативу, але фактично, як уже повідомляла "Сегодня", землю давали підставним особам, серед яких були студенти, які продали своє право на землю або навіть не знали, що стали землевласниками.
У четвер на сесії Київради депутати збираються скасувати скандальне землевідведення на Пейзажній алеї.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас