Чорновіл: Податок на розкіш абсолютно аморальний — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чорновіл: Податок на розкіш абсолютно аморальний

Казна та Політика
1581
Народний депутат України Тарас Чорновіл вважає законопроект Міністерства фінансів про податок на розкіш абсолютно аморальним. Таку думку він висловив в ефірі "5 каналу".
"Новий варіант законопроекту, який йде від Міністерства фінансів, він навпаки, не даючи можливість обтяжити податком багатих (саме годинники, діаманти є ознакою реальної розкоші), переводить навантаження на тих, хто насправді є середнім класом і тільки трошки викарабкується. Якщо перший (законопроект на розкіш, підготовлений Тігіпком - Ред.) частково аморальний, то другий варіант (документ з Мінфіну - Ред.) - аморальний абсолютно", - переконаний депутат.
Нагадаємо, Міністерство фінансів розробило законопроект "Про внесення змін до Податкового кодексу щодо введення податку на розкіш". Наприклад, в Мінфіні вважають розкішшю квартири загальною площею більше 120 квадратних метрів і будинки від 250 квадратних метрів, тоді як Тігіпко пропонував 200 квадратних метрів та 400 квадратних метрів. Крім того, діаманти теж не будуть вважатися розкішшю.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас