Nokia і Microsoft мають намір купити BlackBerry — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia і Microsoft мають намір купити BlackBerry

642
Як повідомляє видання The Wall Street Journal, чутки в грудні минулого року про бажання спільного придбання RIM компаніями Nokia і Microsoft мають під собою підстави. Більше того, за чутками, альянс бажав би у разі такої угоди повністю піти від BlackBerry OS на користь платформи Windows Phone. При цьому Microsoft нібито зацікавлена в серверній частині RIM, замінюючи службами Exchange сервіси BlackBerry Enterprise Server.
Сама RIM не коментує ці чутки. Інші дані говорять про те, що RIM може зважитися на розпродаж збиткових підрозділів, намагаючись сфокусуватися на своїх сильних сторонах. Повідомляється, що компанія навіть може піти на реалізацію свого телефонного підрозділу, повністю зайнявшись корпоративними мережами та службами.
Ще не цілком зрозуміло, наскільки серйозними і життєздатними є ці варіанти всередині RIM, яка публічно заявляла про внутрішню роботу, що ведеться щодо серйозної реструктуризації компанії. Принаймні, в даний час перехід на платформу Windows Phone видається крайнім і дуже ризикованим варіантом.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас