Завтра Стросс-Кан виступить у Києві з публічною лекцією про майбутнє світової економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Завтра Стросс-Кан виступить у Києві з публічною лекцією про майбутнє світової економіки

367
У середу, 4 квітня 2012 року, колишній директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду Домінік Стросс-Кан виступить з лекцією на тему прийдешніх змін в світовій економіці та їх наслідків для Європи та України.
Понад 300 слухачів, серед яких студенти, переможці стипендіальних програм Фонду Віктора Пінчука Zavtra.UA і WorldWideStudies, а також бізнесмени, політики і експерти, візьмуть участь у лекції і дискусії зі спікером, повідомляє прес-служба Фонду.
"Домінік Стросс-Кан зробив дуже багато для того, щоб зрозуміти і врегулювати фінансову кризу 2008 року. Тому українські студенти, а також політичні та бізнес-лідери мають прекрасну можливість обговорити з ним актуальні економічні виклики", - заявив Віктор Пінчук, засновник благодійного фонду.
В рамках проекту "Публічні лекції" Фонд Віктора Пінчука регулярно запрошує до України всесвітньо відомих економістів, політиків і громадських діячів для обговорення сучасних викликів, що стоять перед Україною і світом. Організація такого відкритого діалогу лідерів та експертів високого рівня з українською аудиторією - внесок Фонду в формування нового покоління відповідальних лідерів в Україні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас