Митниця відзвітувала, що успішно виконує план Януковича — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Митниця відзвітувала, що успішно виконує план Януковича

Казна та Політика
700
Після наказу Януковича збільшити збори до бюджету для фінансування його "соцініціатив", керівництво Держмитслужби "максимально сконцентрувалося" і перевиконало планові показники.
За I квартал 2012 року Державна митна служба України перерахувала до бюджету близько 28 млрд грн, повідомив голова Держмитслужби Ігор Калетник.
За даними прес-служби відомстві, це на 1 млрд грн більше від запланованого Мінфіном і на 5,5 млрд грн або на 25% більше, ніж за січень-березень минулого року.
Коментуючи цифри, Калетник зазначив, що державний бюджет на поточний рік є соціально орієнтованим. І ситуація вимагає від усіх учасників бюджетного процесу "максимальної концентрації".
"До роботи митної служби з наповнення державної казни - підвищена увага. Адже наповнення бюджету - це платформа для здійснення подальших реформ", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, останні два тижні ЗМІ повідомляють про те, що митниця не пропускає товари, намагаючись отримати вдвічі більше грошей від розмитнення.
Раніше повідомлялося, що президент Віктор Янукович дав старт кампанії з наведення порядку в митній політиці, а річний план Держмитниці зі зборів податків збільшено на 7 млрд грн. Про це ZN.UA повідомив високопоставлений співробітник митниці.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас