ПР: Жодна попередня влада не зробила більше для євроінтеграції, ніж нинішня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПР: Жодна попередня влада не зробила більше для євроінтеграції, ніж нинішня

299
Партія регіонів вітає українців з черговим успіхом на шляху європейської інтеграції і зазначає, що жодна попередня влада не зробила більше для євроінтеграції України, ніж нинішня.
Мова про це йде у відповідній заяві партії, поширеній в п'ятницю.
"Парафування тексту угоди з ЄС - знакова подія в сучасній історії України, яка підтверджує неухильне дотримання курсу нашої держави на європейську інтеграцію", - наголошується в заяві.
У Партії регіонів підкреслюють, що нинішнє керівництво послідовно реалізує стратегію введення європейських стандартів суспільного життя, зокрема, ухвалений закон про громадські об'єднання, Стратегія держполітики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні.
"Гармонізація законодавства України та ЄС - дієвий інструмент створення в нашій країні нового, сучасного правового поля. Як зазначив моніторинговий комітет ПАРЄ, зі схваленням парламентом у першому читанні проекту Кримінально-процесуального кодексу країна зробила серйозний поступ до реформування судової системи", - підкреслюється в повідомленні.
"Готуючись до роботи в умовах ЗВТ, уряд затвердив план заходів щодо адаптації вітчизняного законодавства до законодавства ЄС, бажаючи збільшити переваги та мінімізувати негативні наслідки від створення ЗВТ з ЄС. Кабінет міністрів України в 2012 році планує розробити і подати на схвалення парламенту близько 70 проектів законів і підзаконних актів з метою концептуальної гармонізації національного економічного законодавства з європейським правовим полем", - зазначає Партія регіонів.
"Партія регіонів вітає громадян України з черговим великим успіхом у сфері європейської інтеграції та висловлює переконання, що парафування тексту Угоди про асоціацію з ЄС відкриває новий політичний етап у розвитку наших відносин", - підкреслюється в заяві.
Як повідомлялося, сьогодні Київ і Брюссель парафували Угоду про асоціацію.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас