"Народна самооборона" приєднується до "Батьківщини" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Народна самооборона" приєднується до "Батьківщини"

413
Партія "Народна самооборона" (НС) ухвалила рішення про приєднання до партії "Батьківщина". Про це йдеться в зверненні лідера НС Юрія Луценка до делегатів з'їзду "Батьківщини", передає кореспондент РБК-Україна.
"Я так часто вживаю слово "разом", що час сказати головне. Як лідер "Народної самооборони" я тут і зараз заявляю про приєднання до партії "Батьківщина". Вірю, що шлях об'єднання - це шлях до перемоги. Маю на увазі перемогу, перш за все, не партійну, а перемогу здорового глузду. Перемогу правди, перемогу України та її народу", - йдеться у зверненні.
Луценко також наголосив на необхідності "об'єднання в єдину команду демократів "Батьківщини", "Фронту змін", "УДАР" та інших опозиційних партій Комітету опору диктатурі, очищення партійних рядів". "Висування єдиного списку кандидатів у депутати, узгодженого не тільки з партійними штабами, але - головне - з виборцями. Розробка спільної програми євроремонту України з конкретним планом реформи правосуддя, податкової системи, антимонопольної політики та прозорості використання державних ресурсів", - додав він.
"Скажу відверто: неприпустимо, щоб вся виборча кампанія йшла лише під знаком звільнення Тимошенко і Луценка. Вона повинна йти під гаслом визволення України", - підкреслив Луценко.
"(Необхідно) оприлюднення узгоджених єдиних кандидатур на посади київського мера, спікера парламенту, голови демократичного уряду і майбутнього Президента України", - також заявив лідер НС.
Слід додати, що лист Луценка з Лук'янівського СІЗО на з'їзді "Батьківщини" зачитав його брат Сергій.
Зазначимо, у зверненні лідера Європейської народної партії Вільфреда Мартенса до з'їзду "Батьківщини" сказано, що переговори між ЄС і Україною зайшли в глухий кут.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас