Велосипед визнали найшвидшим видом транспорту в Мілані — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Велосипед визнали найшвидшим видом транспорту в Мілані

45
Незвичайне змагання в Мілані, проведене організацією з захисту навколишнього середовища Legambiente і державною компанією залізниць Італії спільно з міністерством навколишнього середовища Італії, виявило, що найшвидший вид транспорту Мілана - велосипед.
Стартували учасники змагання з вулиці Віджевано, а фініш був біля вокзалу Порта-Гарібальді.
Першим до фінішу прийшов велосипедист (він проїхав цю ділянку міста за 11 хвилин). Друге місце дісталося учаснику на моторолері (19 хвилин). Поїздка в метро зайняла 21 хвилину. Останніми приїхали автомобілісти - 23 хвилини зайняла поїздка на таксі, 30 - на власному автомобілі.
Висновок зробив президент Legambiente Даміано Ді Сімін: "Велосипед є найбільш ефективним транспортним засобом у місті - за поїздку на ньому не треба платити, велосипед показав себе найшвидшим в переміщеннях на невеликі відстані, його нескладно припаркувати. Крім того, поїздки на велосипеді сприяють зміцненню здоров'я".
Нещодавно повідомлялося, що фахівці латвійської невідкладної допомоги будуть пересуватися на мотоциклах: в час пік так швидше добиратися до пацієнтів. Мотоцикл хочуть використати в години інтенсивного руху в центрі Риги, а також, наприклад, в Старому місті, куди важко проїхати на машині швидкої допомоги.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас