Ощадбанк почне видавати "вітіну тисячу", коли отримає гроші — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк почне видавати "вітіну тисячу", коли отримає гроші

544
"Ощадбанк" розпочне компенсаційні виплати вкладникам Сбербанку СРСР після внесення відповідних змін до державного бюджету та перерахування на його рахунку необхідної суми. Про це повідомляється на сайті "Ощадбанку" з посиланням на заступника голови правління "Ощадбанку" Антона Тютюна.
"Як тільки будуть внесені зміни в бюджет і сума буде виділена для цих виплат, то технічно і організаційно ми будемо готові до дати, озвученої в соціальних ініціативах Президента. Ми саме зараз цим і займаємося для того, щоб підготувати всю технологічну та маркетингову базу для цих виплат", - сказав Тютюн.
Як повідомляв УНІАН, Президент України Віктор Янукович в рамках своїх соціальних ініціатив заявив про необхідність здійснити компенсаційні виплати вкладникам Сбербанку СРСР у сумі 1 тис грн, тим громадянам, хто ще не отримав їх, коли подібні виплати проводив уряд Тимошенко. За словами Президента, мова йде про 6 млн вкладників і про загальну суму в 6 млрд грн. Компенсації повинні бути виплачені, починаючи з 1 червня і до кінця 2012 року.
За оцінками експертів, загальна заборгованість за вкладами громадян України в Сбербанку СРСР оцінюється в суму близько 122 млрд грн.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас