Фольксбанк перейшов на систему єдиного карткового рахунка iB2 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фольксбанк перейшов на систему єдиного карткового рахунка iB2

712
Наприкінці лютого у Фольксбанку почалась промислова експлуатація системи iB2 від компанії CS. Система забезпечила банку можливість працювати з поточними та картковими рахунками клієнтів у режимі "єдиного рахунку", що істотно полегшило життя як самому банку, так і його клієнтам.
Незважаючи на стрімкий розвиток карткового напрямку, багато банків до цього часу зазнавали труднощів при обслуговуванні карт і карткових рахунків. Все тому, що банківські параметри продукту ведуться в основній обліковій системі, а карткові – у картковому бек-офісі. Для банку та його співробітників це означає – працювати паралельно в двох системах, а це пов’язане, перш за все, з ризиком виникнення несанкціонованого овердрафту.
У разі, коли банк використовує iB2, обслуговування клієнта відбувається в одній системі – АБС Б2. Всі операції з відкриття карткового рахунку в картковому бек-офісі, замовлення карт і прив’язки рахунків виконуються автоматично. А завдяки інтеграції АБС Б2 із фронт-офісною та бек-офісною частинами карткової системи в режимі online, зникає ризик виникнення несанкціонованого овердрафту.
Крім того, при стандартній схемі обслуговування до однієї карти можна прив’язати тільки один рахунок. Отже, на руках у клієнта виявиться не менше карт, ніж кількість його рахунків.
Система iB2 дозволяє забезпечити прив’язку до однієї карти до семи рахунків: поточного, зарплатного, ощадного та інших.
Таким чином, картка стає для клієнта зручним інструментом управління своїми грошима через банкомат, касу банку чи інтернет-банкінг. А для банку – актуальним і затребуваним продуктом, обслуговування якого відбувається без зайвого головного болю.
Про компанію CS
Компанія CS працює на ринку інформаційних технологій вже більше 14 років та спеціалізується на розробці, впровадженні, комплексному супроводі та розвитку систем автоматизації банків і страхових компаній. Сьогодні компанія CS займає лідируюче положення серед українських розробників банківського програмного забезпечення та є єдиним в Україні розробником банківського ПЗ, який має статус Oracle Platinum Partner. Компанія CS є розробником автоматизованої банківської системи Б2 і системи інтерактивного обслуговування клієнтів iFOBS.
Про Фольксбанк
Фольксбанк заснований у 1991 році, до 2008 року мав назву Електрон Банк, є членом міжнародної групи Volksbank International AG. Надає послуги фізичним та юридичним особам. Також Фольксбанк є членом Асоціації українських банків, Асоциації банків Львівщини, ПФТС, Професійної асоціації реєстраторів і депозитаріїв, Української межбанківської валютної біржі, SWIFT, платіжної системи VISA International, НСМЕП. За розміром регулятивного капиталу та активів Фольксбанк відноситься до 4 групи.
За матеріалами:
СіЕс Інтегра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас