У киргизькому аеропорту з літака Lockheed вкрали всі двигуни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У киргизькому аеропорту з літака Lockheed вкрали всі двигуни

477
У Киргизії з літака Lockheed L-1011, що стоїть в міжнародному аеропорту "Манас" (аеропорт розташований недалеко від Бішкека), були вкрадені всі три двигуни.
Про це повідомляє АКИpress з посиланням на прес-службу Державної митної служби республіки, передає Лента.ру.
Коли і за яких обставин були викрадені двигуни, не уточнюється (не вказано також, хто є власником цього літака). За версією, яку наводить агентство, викрадачі мали намір продати здобич як металобрухт.
В рамках розслідування затримані жителі Киргизії Акімбекова і Нурбек Шаршенбієв. Як з'ясувалося, після крадіжки двигуни потрапили до Шаршенбієва. Він розпиляв один з них, приготувавши для здачі в металобрухт. Потім, однак, він продав викрадене Акімбековій (у чому полягав сенс цієї угоди - не повідомляється, можливо, жінка розраховувала перепродати їх за вигідною ціною).
Розслідування обставин крадіжки триває.
Пасажирський авіалайнер Lockheed L-1011 TriStar вироблявся в 1970-ті - першій половині 1980-х років. Випуск цих літаків було припинено у зв'язку з тим, що компанії-виробникові не вдалося домогтися бажаного обсягу продажів. Модифікація L-1011 використовувалася також як військовий заправник.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас