Кредитний договір на будівництво моста через Південний Буг може бути підписаний в кінці року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредитний договір на будівництво моста через Південний Буг може бути підписаний в кінці року

160
Договір про кредит з Японським агентством міжнародного співробітництва в рамках реалізації Програми офіційної допомоги розвитку від уряду Японії на будівництво мостового переходу через р. Південний Буг в Миколаєві на дорозі М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ може бути підписаний в кінці 2012 - на початку 2013 року.
Як повідомляє прес-служба Миколаївської облдержадміністрації з посиланням на начальника служби автомобільних доріг у Миколаївській області Геннадія Савченка, проект будівництва мостового переходу перебуває в активній стадії підготовки.
Орієнтовна вартість будівництва моста становить $540 млн. Кредитування здійснюватиметься японською стороною терміном до 25 років з пільговим періодом у сім років під 1,4% річних.
Раніше, в 2010 році, прем'єр-міністр України Микола Азаров повідомив про готовність уряду брати участь у фінансуванні будівництва моста через р. Південний Буг у Миколаєві.
Корпорація "Укравтодор" планувала з жовтня 2010-го по липень 2011 року провести експертизу на предмет доцільності будівництва мосту. В разі позитивних висновків роботи можуть бути розпочаті в першій половині 2012 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас