Єфремов назвав Яценюка "тушкою номер один" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов назвав Яценюка "тушкою номер один"

631
Становленню стійкої політичної системи сприяє розвиток партій, а не блоків.
Про це на прес-конференції в Луганську заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.
За його словами, блоки після виборів мають звичай розпадатися, а їх члени - ставати "тушками".
Як приклад політик навів злиття Партії регіонів і Сильної України, які об'єдналися в рамках партії, а не блоку: "Ми не обманюємо людей, ми говоримо відкрито, що давайте створимо партію. Не блоки, які формуються перед виборами, а після виборів розпадаються, розбігаються, і люди залишаються ошуканими".
Як повідомляє Луганск.Комментарии, Єфремов також звернув увагу на те, що в опозиції дотримуються іншої думки - виступають за створення політичних блоків.
"І створюють (блоки, - прим.) ті ж люди, які свого часу створювали, приміром, "Нашу Україну" або БЮТ. Де сьогодні ці блоки? Коли мені ставлять питання, хто перша "тушка", я кажу: перша "тушка" в моєму розумінні - це Яценюк (я не беру ранні періоди), який вийшов з "Нашої України", зайшовши туди за списками "Нашої України" на авторитеті того часу Ющенка. Перший пішов з цієї політичної сили, створив свій проект, а сьогодні він хоче створити інший блок, увійти в інший блок. Де гарантія того, що завтра він цей блок не розвалить і знову не обдурить своїх виборців? Припустимо, у мене довіри до таких політиків немає", - заявив Єфремов.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас