Енергетична співдружність визнала важливість української ГТС для забезпечення енергетичної безпеки Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Енергетична співдружність визнала важливість української ГТС для забезпечення енергетичної безпеки Європи

Енергетика
313
Модернізація української газотранспортної системи і збільшення її ефективності посилить енергетичну безпеку європейського регіону. Про це йдеться у висновках 24-го засідання групи високого рівня Енергетичної співдружності, передає прес-служба Міненерговугілля.
24-те засідання групи високого рівня Енергетичної співдружності відбулося 23 березня 2012 року в м. Відень. У засіданні взяли участь делегації від ЄС (представники Європейської комісії, Австрія, Болгарія, Італія, Польща, Румунія), від країн-учасниць (Албанія, Боснія і Герцеговина, Македонія, Молдова, Сербія, Україна, Хорватія, Чорногорія, Косово), від країн-спостерігачів (Грузія), представники фінансових установ (ЄБРР, МБРР, USAID).
Під час засідання було розглянуто низку питань, які стосуються діяльності Енергетичної співдружності. Зокрема, делегація від України на чолі з директором департаменту з питань євроінтеграції та міжнародного співробітництва Міненерговугілля України Наталією Бойцун провела стислу презентацію щодо ролі і майбутніх планів модернізації української газотранспортної системи.
Нагадаємо, Україна виступає за надання Енергетичним співтовариством допомоги новим членам у вирішенні складних питань.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас